Word ons nieuwe collega!

Word ons nieuwe collega!

Kom jij ons team versterken? We zoeken 2 nieuwe vakidioten.

Webdeveloper

 

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde webdeveloper. Wil jij groeien in een snelgroeiend bedrijf met fantastische opdrachten? Kom dan bij ons als webdeveloper aan de slag bij Custom Media in Emmeloord! Als allround developer ben je verantwoordelijk voor diverse projecten van onze klanten. Je stelt een plan van aanpak op in de vorm van een klantgericht advies. Naderhand werk je het plan van aanpak uit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor technische verbeteringen van de websites. Wij gaan namelijk voor maximaal resultaat. Samen met ons team kijk je naar verbetermogelijkheden voor conversies en implementeer je deze.

Wat we zoeken:

  • Je spreekt vloeiend PHP
  • Je hebt kennis van/ ervaring met PHP, HTML5, CSS, MySQL, Bootstrap en Jquery
  • Je bent punctueel en werkt gestructureerd

Wij bieden:

Custom Media bestaat uit een enthousiast en jong team met passie voor zowel on- als offline. Net als met onze opdrachtgevers gaan we met jou voor een lange termijn relatie. Uiteraard marktconform voorwaarden, een unieke kans voor je eigen input binnen een sterk groeiende organisatie en natuurlijk leuke collega’s 😉

Ben jij de webdeveloper die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie dan per e-mail t.a.v. Benny vd Kooi naar benny@custommedia.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op: 0527 617 952.

 

Signmaker

 

Naast een webdeveloper zijn we op zoek naar een signmaker. Binnen ons groeiende team is ruimte voor extra mankracht voor de signafdeling. Ben jij een tovenaar met binnen- en buiten reclame? Dan zoeken we jou! In deze functie werkt je zowel zelfstandig als in teamverband aan diverse opdrachten. Je bereidt opdrachten voor en voert deze uit tot een verbluffend eindresultaat. Je werkt zowel in house als op locatie bij de klant. Hier horen werkzaamheden zoals plotten, beletteren van diverse reclame-uitingen bij.

Wat we zoeken:

  • Je hebt een positieve en enthousiaste instelling
  • Je bent netjes, nauwkeurig / representatief / stressbestendig en je hebt technisch inzicht

Wij bieden:
Wij bieden een zelfstandige en afwisselende functie binnen een enthousiast team met een informele werksfeer. Custom Media is een jong en enthousiast team en net als met onze opdrachtgevers gaan we met jou voor een lange termijn relatie. Uiteraard bieden we marktconforme voorwaarden, staan we open voor je input en we hebben natuurlijk leuke collega’s 😉

Ben jij de signmaker die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie dan per e-mail t.a.v. Benny van der Kooi naar benny@custommedia.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op: 0527 617 952.

 

Aquisitie n.a.v. deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 

Vragen? benny@custommedia.nl

Andere teamleden

Benny van der Kooi

Benny van der Kooi

Strategie & Account
Marieke Kramer

Marieke Kramer

Strategie & Reclame
Lucien Memelink

Lucien Memelink

Signing