Word ons nieuwe collega!

Word ons nieuwe collega!

Kom jij ons team versterken? We zoeken 1 nieuwe collega!

 

Signmaker

 

Binnen ons groeiende team is ruimte voor extra mankracht voor de signafdeling. Ben jij een tovenaar met binnen- en buiten reclame? Dan zoeken we jou! In deze functie werkt je zowel zelfstandig als in teamverband aan diverse opdrachten. Je bereidt opdrachten voor en voert deze uit tot een verbluffend eindresultaat. Je werkt zowel in house als op locatie bij de klant. Hier horen werkzaamheden zoals plotten, beletteren van diverse reclame-uitingen bij.

Wat we zoeken:

  • Je hebt een positieve en enthousiaste instelling
  • Je bent netjes, nauwkeurig / representatief / stressbestendig en je hebt technisch inzicht

Wij bieden:
Wij bieden een zelfstandige en afwisselende functie binnen een enthousiast team met een informele werksfeer. Custom Media is een jong en enthousiast team en net als met onze opdrachtgevers gaan we met jou voor een lange termijn relatie. Uiteraard bieden we marktconforme voorwaarden, staan we open voor je input en we hebben natuurlijk leuke collega’s 😉

Ben jij de signmaker die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie dan per e-mail t.a.v. Benny van der Kooi naar benny@custommedia.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op: 0527 617 952. We vertellen je graag meer over de exacte inhoud.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vragen? benny@custommedia.nl

Andere teamleden

Jan de Ridder

Jan de Ridder

Signing
Michiel Tensen

Michiel Tensen

Grafisch vormgever
Chris

Chris

Personal trainer