Activeer je doelgroep online en maak het meetbaar

Het internet biedt talloze mogelijkheden om effectief te kunnen communiceren met je klant. En niet alleen om te communiceren, maar ook om je klant te activeren. Een doelgerichte website mag voor je organisatie niet meer ontbreken. Het begint altijd met een strategie. Wie is je doelgroep en wat is je doel met de website; wat moet het jou organisatie gaan opleveren. Belangrijke vragen voordat je begint aan een website.

 

Lees hier onze blog met tips en trics over online 

Van schets naar ontwerp

Bij het bouwen van een website beginnen we met een eerste vertaling naar desktop, tablet en mobiel. Dit doen we doormiddel van een functioneel ontwerp. Hiermee bepalen we functionaliteiten en kijken we naar de user experience (UX). Het functioneel ontwerp maakt zichtbaar hoe de site zal worden opgebouwd, zonder nog aan kleur en smaak te denken.

 

Nadat het functioneel ontwerp uitgewerkt in wireframes gaan we aan de slag met het design. We vertalen de afgesproken functionaliteiten naar vorm en kleur. We kijken naar de hedendaagse trends, concurrentie, usability, huisstijl en natuurlijk een responsive ontwerp welke de site op ieder device optimaal weergeeft.

Bouw & responsive

Onze websites zijn gebaseerd op het WordPress CMS (Content Management Systeem). Dit open-source systeem is populair en heeft vele mogelijkheden om mee te groeien met diverse wensen. Het beheer via WordPress is eenvoudig. Voor webshops werken wij met Magento, WooCommerce en OpenCart.

 

Responsive

De mobiele telefoon heeft de desktop ingehaald. Onze sites worden responsive opgeleverd en zijn geschikt voor desktop, tablet én mobiel. Gebruiksvriendelijk maar ook effectief in Google.

Content en optimalisatie

Nadat de bouw van website is afgerond is het tijd voor het vullen van de site. Een belangrijk onderdeel want ‘content is king’: je site is zo goed als je content. Daarnaast speelt de content een belangrijke rol in de vindbaarheid via Google. Klanten die moeite hebben met het bedenken en maken van eigen content kunnen we ondersteunen met slimme en goede copywriters.

 

Vindbaar in Google

Onze SEO specialisten, die op de hoogte zijn van de dagelijkse updates van Google, maken iedere website optimaal vindbaar. Met behulp van Google Analytics maken we statistieken en resultaten inzichtelijk. Voor klanten die veel aandacht willen besteden aan vindbaarheid (SEO) hebben we speciale abonnementen. Ook doen we advertising (SEA) voor campagnes of omdat alleen zoekoptimalisatie niet genoeg is.

Bouw website

Hieronder samengevat de 4 fases die wij samen met jou doorlopen tijdens de bouw van een website.

  • 1. Concept (idee, strategie)
  • 2. Design (functioneel, grafisch)
  • 3. Development (back-end, front-end)
  • 4. Content en optimalisatie (content, SEO, UX, Analytics)

Wat we doen

+ Online strategie
+ Websites (WordPress)
+ Webshops (WooCommerce)
+ Conversie optimalisatie 
+ Online marketing
+ Content marketing
+ Copywriting
+ Service & Support

Wat kunnen we meer voor je doen?

Conversie optimalisatie

We analyseren wat beter kan. Bij de bouw van een nieuwe website of bij het optimaliseren van een bestaande website. We kijken naar techniek, User Experience, SEO, design en content.

Online marketing

Maximaal vindbaar zijn, daar draait het om. Naast zoekmachine optimalisatie (SEO) zetten we gericht Google Advertising (SEA) en Social Advertising in. Gericht op conversie.

Content (marketing)

Vertel je verhaal. Met de juiste taal en het slimme verspreiden van je verhaal ben je beter zichtbaar en bereik je veel meer clicks en leads. Wij bedenken een strategie en creëren content voor online.

Service & support

Geen tijd om de website te updaten? Wij kunnen je hiermee helpen voor een vast tarief per maand. Daarnaast hebben we ook een service-abonnement waarmee we jouw website onderhouden op techniek en veiligheid.

Vragen?

Heb je vragen over online, of nieuwsgierig wat een krachtige website voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met onze strateeg Benny.

Benny

CASES

Hieronder een aantal online cases.

SAMEN SPARREN?

Wij dagen je graag uit! Neem contact op voor een goed gesprek.