Opvallend de weg op

Het belangrijkste visitekaartje van een autorijschool? De auto natuurlijk! Hiermee wordt dag in en uit de meeste reclame gemaakt. De eigenaar wilde dan ook echt een auto die (figuurlijk natuurlijk 😉 ) van de weg af knalt. Daar zijn wij dan ook keihard mee aan de slag gegaan.

Een volledige carwrap met een sportief design, welke de basis moest worden voor de nieuwe huisstijl van dit bedrijf. Het logo bleef ongewijzigd, maar de huisstijl is vernieuwd met net iets fellere kleuren, gave vormen en een interessant lijnenspel. Het opvallende design en de combinatie van matte en glanzende folies, maakt deze auto echt tot een blikvanger!

De huisstijl is doorgevoerd in divers kantoordrukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen, maar ook in notitieblokken, flyers, stickers en pennen. Met de volledig op maat gemaakte les- en leerlingenkaart zit Autobedrijf Ouled er komende tijd weer perfect bij.

Alles is onder één dak uitgevoerd, waardoor de uniformiteit goed wordt bewaakt! Eén contactpersoon voor alle reclame-uitingen is voor deze drukbezette autorijschool echt een uitkomst. Veel rijplezier!

Reactie van klant

‘Bureau wat gaat voor topkwaliteit. Alles wordt uit handen genomen en ik kan alles aan ze overlaten. Alle expertises denken regelmatig enthousiast en vrijblijvend met me mee.’
Sokre Ouled

Vragen?

Vragen over dit project? Neem gerust contact op.

  • Klant
    Autorijschool Ouled, Emmeloord
  • Skills
    Re-styling, advies, design, signing, online
  • Products
    logo & huisstijl, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, notitieblokken, stickers, flyers, leskaart, pennen, website
  • Share