Met een vleugje magie de markt op

De Tocht van Morgen, The Wiz on Ice, Mary Poppins on Ice; wellicht ken je ze. Het zijn fraaie producties waar Entertainment on Ice aan mee heeft gewerkt. Een jong bedrijf met als missie bijzondere entertainment op het ijs te creëren die onderscheidend is en mensen raakt.

Om het bedrijf krachtig in de markt te zetten, mochten wij een nieuw logo en huisstijl ontwikkelen. Het bedrijf wordt gevoed door een sterke passie voor schaats-shows en live entertainment, welke de eigenaresse wil delen met het publiek en welke een unieke ervaringen moet opleveren, die men herinnert. Dit verhaal is een soort gevoel dat wij als uitgangspunt hebben meegenomen bij de creatie van de nieuwe stijl.

De naam van dit bedrijf zegt al heel veel. Wat wij hebben gedaan is hierbij de juiste sfeer gecreëerd. De golvende beweging van het schaatsen, sierlijks en speels, maar toch ook zakelijk wat past bij een organisatorisch bureau als deze. Stralende sterren die in de spotlights staan en een beetje magie wat hier letterlijk in het logo terug is te zien.

In de huisstijl zijn mooie beelden terug te vinden en een krachtige pay-off welke samen met de klant is bedacht. De huisstijl is uitgewerkt in drukwerk en we hebben een sfeervolle website ontworpen en gebouwd. Deze is door het bedrijf zelf eenvoudig bij te werken met nieuwe teksten en portfolio.

Met haar nieuwe logo, visitekaartjes en website kan Entertainment on Ice vol power de internationale markt betreden.

 

Vragen?

Vragen over dit project? Neem gerust contact op.

  • Klant
    Entertainment on Ice
  • Skills
    advies, design, tekst, online
  • Products
    logo & huisstijl, huisstijldrukwerk, website
  • Share
Bekijk website