Pionier in afvalverwerking gaat voor stoer en robuust

Deze internationale pionier in afvalverwerking is al meer dan 15 jaar trouwe klant en we hebben dan ook vele mooi projecten op het gebied van reclame, online en signing voor ze mogen verzorgen. Een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. In deze case zijn we uitgedaagd om de bestaande huisstijl, met behoudt van het logo, op te frissen. Nou ja, frisser… vooral stoerder!

De huisstijl is in kleur en vorm op de schop genomen. Het heeft geresulteerd in een stoere en robuuste uitstraling die past bij de branche. Het geheel ziet er eigentijds en gelikt uit. Daarbij spelen professionele groots aanwezige foto’s ook een belangrijke rol.

In het visitekaartje, maar ook in de vele folders is het verschil te zien. Stap voor stap wordt deze nieuwe stijl doorgevoerd. De grote huisvuilwagens een metamorfose geven? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om! In onze werkplaats is plek en mankracht genoeg.

Zo zie je maar… je hoeft niet altijd het logo van een bedrijf te restylen om qua uitstraling weer up-to-date te zijn! (Een beetje tijdloos logo is dan natuurlijk wel een vereiste 😉 )

  • Klant
    GeesinkNorba
  • Skills
    Strategie, design, reclame, online, signing
  • Products
    Logo en huisstijl, drukwerk, relatiegeschenken, website, social media, borden, stickers, online marketing
  • Share