Geesinknorba Group geeft zijn merken een boost!

Deze internationale koploper in duurzame en innovatieve oplossingen voor afvalbeheer is al meer dan 15 jaar trouwe klant. We hebben dan ook vele mooie projecten op het gebied van reclame, online en signing voor ze mogen verzorgen. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en daar hebben wij afgelopen periode hard aan mee mogen werken.

Binnen dit project ‘brandstrategy’ hebben we op strategisch vlak mogen meedenken, adviseren en vooral ook creëren! Vanuit de gekozen strategie treden de productmerken Geesink, Norba en Kiggen als vanouds weer op de voorgrond. Maar nu uiteraard wel in een nieuw jasje.

Voor ons de uitdaging om een huisstijl te ontwikkelen waar Geesinknorba als groep haar 3 merken presenteert, met ieder een eigen uitstraling maar toch ook een duidelijke eenheid. Dit heeft geresulteerd in een nieuw logo voor Geesinknorba Group, Norba en Geesink.

Elk merk claimt een kleur: Geesink blauw, Norba rood en Kiggen donkergroen. De logo’s zijn stoer, eenvoudig en bezitten allen beweging (als knipoog naar de persmechanismen maar ook naar vooruitstrevendheid). Het nieuwe logo van Geesinknorba Group heeft een meer technische uitstraling gekregen en het lichtgroen gecombineerd met de pay-off linkt naar duurzaamheid als belangrijke pijler.

In de huisstijl spelen grote professionele foto’s een belangrijke rol en is de stijl verder vrij ‘clean’. Less is more! De complete huisstijl hebben we uitgewerkt in een huisstijlhandboek. Zo wordt de huisstijl wereldwijd consistent doorgevoerd. De grote huisvuilwagens een metamorfose geven? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om! In onze werkplaats is plek en mankracht genoeg.

Niet alleen in de nieuwe folders, maar ook in drukwerk, digitale uitingen en pandreclame wordt de nieuwe huisstijl stap voor stap doorgevoerd. Zo heeft Geesinknorba een complete restyling gekregen en kunnen ze vol (groene) power de markt verder veroveren.

 

Advertentie-offline-mediabus beplakkendrukwerk voor offline mediaGeesinknorba vrachtwagen beletteren

visitekaartje laten maken

  • Klant
    GeesinkNorba
  • Skills
    Strategie, design, reclame, online, signing
  • Products
    Logo en huisstijl, drukwerk, relatiegeschenken, website, social media, borden, stickers, online marketing
  • Share