Voetbal maakt de wereld een beetje mooier

Bij Max Soccer richt zich om meer dan alleen voetbal. Niet alleen de ontwikkeling van de voetbalvaardigheden, maar ook de maatschappelijke en sociale ontwikkeling van de jeugd staat centraal.
Vanaf de conceptfase hebben we deze organisatie begeleidt bij het in de markt zetten van de bedrijven Max Soccer Academy en Max Soccer Field. Het uitwerken van een sterke missie en visie en  het ontwikkelen van logo´s waar onderling duidelijk eenheid is, ieder eigen kleuren en slogans hebben.

Het complete concept werd uitgerold en een overzichtelijke visual ontworpen om zo het uitgebreide totaalpakket helder uit te leggen. Huisstijldrukwerk, presentatiemappen en folders zijn allemaal voorzien van een luxe afwerking. Passend bij de hoogwaardige kwaliteit en uitstekende zorg waar het bedrijf voor staat. Alles is ´loepzuiver en super strak´, zoals de klant wenst.

Het bedrijf is volop in ontwikkeling en op dit moment wordt er nog volop gewerkt aan de marketingmix van de verschillende bedrijfstakken. De website maxsoccer.nl en maxsocceracademy.nl zijn in de lucht en op social media wordt volop gewerkt aan de lancering van het concept. Binnenkort meer hierover!

 

Vragen?

Vragen over dit project? Neem gerust contact op.

  • Klant
    Max Soccer Academy
  • Skills
    Strategie, design, reclame, online, offline
  • Products
    Folder, entreekaarten, plattegrond, gevelreclame, autobelettering, webdesign
  • Share
Bekijk website