Toeristische route op de kaart

De Noordoostpolder als toeristische trekpleister! Jawel, we hebben hier meer te bieden dan je zult denken. Neem nou Kraggenburg. Een mooi gebied, met het Voorsterbos en Waterloopbos, een jachthaven, strandpaviljoen, golfbaan, pannenkoekhuis, kampeerterrein, hotel, etc. De diverse ondernemers hebben de handen ineen geslagen met het ontwikkelen en promoten van een toeristische route. Aan ons de vraag om mee te denken en te adviseren in de opzet en te helpen bij de productie van diverse communicatiemiddelen.

Nadat het logo definitief stond, hebben we een huisstijl ontworpen waar de zintuigen centraal staan. Een aantrekkelijke folder waarin de diverse ondernemers zich presenteren, gecombineerd met een overzichtelijke routekaart welke we binnen de huisstijl hebben ontworpen.

Binnen de herkenbare stijl hebben we een sfeervolle website ontwikkeld, welke zelf gevuld kan worden met het actuele aanbod. Met stevige trespa borden en hardhouten palen werden de deelnemende bedrijven langs de route kenbaar gemaakt. De luxe full color geprinte brushed aluminium borden geven de toeristen een mooi overzicht van de route.

Om de route te promoten is tevens een Google Adwords campagne opgezet, wat resulteerde in een groot aantal websitebezoekers en een stijging van het aantal toeristen in dit gebied. Een geslaagd project waar wij met veel plezier op terug te kijken. Wie wil nu niet bijdragen aan de promotie van dit mooie stukje Noordoostpolder!

 

Vragen?

Vragen over dit project? Neem gerust contact op.

  • Klant
    Route 8317
  • Skills
    Strategie, design, reclame, online, signing
  • Products
    Logo en huisstijl, website, borden, stickers, online campagne
  • Share
Bekijk website