X-tuur: nieuw onderwijsinitiatief in de Noordoostpolder

De onderwijsgroep waar Zuyderzee Lyceum onder valt is volop in ontwikkeling. Ook in het onderwijs vindt vernieuwing plaats. Custom Media is gevraagd om mee te helpen bij het in de markt zetten van een nieuw onderwijsinitiatief. Een ontzettend mooie uitdaging, met een geweldig resultaat waar we trots op zijn!

Samen met een werkgroep hebben we X-tuur op de kaart gezet. Van het verzinnen van de naam, het ontwikkelen van een logo en huisstijl tot het opzetten en uitvoeren van een crossmediale campagne. Het vernieuwde concept en de sterke mediamix van online en offline middelen hebben geresulteerd in een brugklas vol enthousiaste leerlingen die zich hebben aangemeld voor het schooljaar 2018/2019.

X-tuur is zelfsturend voortgezet onderwijs dat aansluit op de ontwikkeling en het talent van de leerling en de vernieuwende maatschappij. Dat hier behoefte aan is, is meer dan duidelijk geworden. Online hebben we de doelgroep weten te bereiken met een goede website en een opvallende social media campagne op Facebook en Instagram. Offline middelen die ingezet zijn in de Noordoostpolder en daarbuiten zijn billboards, advertenties in kranten en flyers die van deur tot deur zijn verspreid.

Uiteraard hebben de nieuwe leerlingen al een mooi welkomstpakket ontvangen met onder meer een schoolgids, pen, VR-bril en notitieblok in kleurrijke tasjes. In september 2018 gaan ze los. Veel succes!

billboard reclame drukwerk reclame Huisstijlhandboek x-tuur Magazine laten maken Poster ontwerp rollup banner laten maken

  • Klant
    X-tuur
  • Skills
    Strategie, design, reclame, online, signing
  • Products
    Logo en huisstijl, drukwerk, relatiegeschenken, website, social media, borden, stickers, online marketing
  • Share