Complete restyling

Hier op de voormalige bodem van de zee, de Zuiderzee, leeft nog altijd de pioniersmentaliteit. De drive om te vernieuwen bezit middelbare school Zuyderzee College, inmiddels Zuyderzee Lyceum. Het gedateerde logo, de verscherpte koers en een nieuwe naam gaf de doorslag voor een nieuwe eigentijdse uitstraling. Wij mochten dit traject van A tot Z begeleiden!

Een jaar eerder hadden we al meer één lijn in de huisstijl gebracht, wat geresulteerd heeft in een professionelere en herkenbare uitstraling. Die moest natuurlijk niet in zijn geheel over de kop. De identiteit van de school moest meer terug komen in het logo. Meer kleur, warmte en sprankeling.

Maar ook een herkenbaar beeldmerk, het open karakter, de diversiteit van het aanbod maar ook van leerlingen met ieder een eigen talent. Daar zijn wij mee aan de slag gegaan!

We verzorgden een spectaculaire lancering van het nieuwe logo met een indrukwekkende video en bijbehorende tijdelijke landingspagina. Daarna is in fases de nieuwe huisstijl uitgerold, zodat iedereen er rustig aan kon wennen. Van verlichte gevelreclames en borden tot banners, drukwerk en natuurlijk een nieuwe website. Super tof om samen met de school deze metamorfose te mogen uitvoeren. En trots op Zuyderzee Lyceum, die met de tijd durft mee te gaan.

 

Reactie van de klant

Het was heel fijn het hele project bij Custom Media uit handen te geven. We hadden dagelijks contact en we hebben het project in fases uit kunnen voeren zoals van tevoren afgesproken. Al met al is de vernieuwing van onze naam, huisstijl en website toch erg snel gebeurd mede door korte lijnen in de communicatie en het proactief meedenken. Ik kon echt merken dat ik te maken had met een professioneel, jong en enthousiast team en wij zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat.
Susanne Vermooten

Vragen?

Heb je vragen over dit project, neem dan gerust contact op.

  • Klant
    Zuyderzee Lyceum
  • Skills
    Strategie, design, signing, reclame, online, offline
  • Products
    Logo & huisstijl, drukwerk, relatiegeschenken, advertenties, website
  • Share
Bekijk website