Je bedrijf in de schijnwerpers

Effectieve reclame start met een plan… en een beetje lef. Wees trots, laat zien wie je bent. Durf je te onderscheiden en een stevige positie op de markt in te nemen. Wij zetten onze klanten graag in de spotlights en helpen ze de juiste weg te vinden in het grootse medialandschap. Op zoek naar de juiste cross mediale mix, voor het beste resultaat!

 

> Lees hier onze blog over loempia-marketing 
> Lees hier onze blog met tips en trics over reclame 

Herkenbare identiteit

Straal je uit wie je bent? Weerspiegelt het logo de identiteit van het bedrijf? Je maakt maar één keer een eerste indruk… Dus zorg dat die retegoed is! Het logo is vaak het allereerste wat men van je bedrijf ziet. Investeer hier dus in, want het logo komt in al je uitingen terug. De huisstijl is het gezicht van je organisatie. Wij zoeken naar de juiste combinatie tussen eenvoud en originaliteit; herkenbaar, makkelijk te onthouden, maar zeker ook onderscheidend. Een goed begin is het halve werk.

Print in de mix

De digitale revolutie heeft een flinke impact op de printindustrie gehad. Toch zijn drukwerk en de old school papieren media nog steeds onderdeel van de communicatiemix. Juist in dit digitale tijdperk waar mailboxen overstromen en men elkaar met name ´online’ spreekt, is er des te meer behoefte aan persoonlijke aandacht. Anders dan bij een e-mailbericht, toont een toffe videobrochure of mooie glossy folder dat er aandacht aan is besteed. Daar blijven wij sociale wezens nu eenmaal gevoelig voor. En vergeet niet; drukwerk is het ideale middel om online en offline met elkaar te verbinden.

Multimediaal adverteren

Adverteren doet iedereen. Is het niet in traditionele media zoals de krant of een vakblad, dan is het wel online in zoekmachines of op sociale media zoals Facebook. Gericht je doelgroep bereiken kan ook goed via narrowcasting (de schermen in b.v. fitnessclubs of restaurants) of outdoor advertising.  Waar je ook adverteert, toon lef. Durf het anders te doen, een gewaagde boodschap die op het randje is… er wordt over gepraat!

Klein gebaar, grote impact

Relatiegeschenken, gadgets of premiums… het klinkt misschien wat afgezaagd, maar het is nog altijd een veelvuldig gebruikt marketingtool. Een voordelige giveaway voor beurzen of een luxe geschenk tijdens de feestdagen. Functionaliteit en originaliteit zijn hierbij de sleutelwoorden. Het draait om de creatieve boodschap erachter. Laat dat maar aan ons over! Als wederverkoper bieden wij een breed assortiment te bedrukken of graveren artikelen. Een relatiegeschenk en promotiemiddel in één!

Wat we doen

+ Identiteit en imago
+ Logo en huisstijl
+ Ontwerp
+ Drukwerk
+ Adverteren
+ Cross mediale campagnes
+ Relatiegeschenken
+ Video

Beelden spreken

Video is hot! Voorheen werden woorden vervangen door foto´s, nu zijn het video’s die de foto’s vervangen. Video biedt veel ruimte voor informatie, maar bovenal brengt het een stukje beleving over. Daarbij is een sterke strategie en een creatief concept leading. Raak de juiste snaar met een commercial, promotie- of bedrijfsfilm. Ideaal voor presentaties, als intro op een website en voor verspreiding via social media. Het is de investering dubbel en dwars waard!

Vragen?

Heb je vragen over reclame en benieuwd wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met onze communicatieadviseur Marieke.

Marieke

CASES

Cases met betrekking tot identiteit en crossmediale reclame:

SAMEN SPARREN?

Wij dagen je graag uit! Neem contact op voor een goed gesprek.