Maximaal zichtbaar

Het is belangrijk maximaal zichtbaar te zijn voor uw klant. Of dit nu gaat om een gevelreclame, zuilen of autobelettering, het hele plaatje moet compleet zijn voor een betrouwbare indruk maar ook om op te vallen en vindbaar te zijn.

Autoruiten tinten

Met een professioneel team blindeerders levert Custom Media high-end getinte autoruiten. Naast de autoruiten kunnen we ook (achter)lichten smoken en raamfolie toepassen voor gebouwen. Binnen een kort tijdsbestek kunnen wij uw auto een luxere uitstraling geven.

Het voordeel van ruiten tinten bij Custom Media:

✓ Carbon raamfolie zonder GPS-signaalverlies
✓ Zonwerend
✓ Warmtewerend
✓ Inkijkwerend
✓ Goedkoper om achteraf te tinten bij bijtelling
✓ Volgens de Nederlandse wet- en regelgeving
✓ Kortom, een luxere uitstraling

Autoreclame: zichtbaar op de weg

Maak van je bedrijfswagen of –voertuig het visitekaartje op de weg. Dit is mogelijk door autobelettering met het bedrijfslogo of een reclameboodschap. De mogelijkheden zijn eindeloos: standaard belettering, full-color prints, reflecterende of chroom belettering, krasbeschermende materialen, het tinten/blinderen van ramen of een volledige car wrap.

Wij werken met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. Om een goed eindproduct te kunnen blijven garanderen kiezen wij onze folies en full-color materialen met zorg uit. Onze keuze is altijd gebaseerd op de toepassing. Om een goed beeld te geven hoe het voertuig er uit komt te zien maken wij een ontwerp. Wij hebben hiervoor een uitgebreide database met alle mogelijke voertuigen.

Pandreclame binnen & buiten

Wij leveren alle middelen op gebied van belettering, gefreesde logo’s, lichtreclame, zuilen en vlaggen met masten. Wilt u vooraf ontwerpschetsen van de mogelijkheden? Geen probleem.

Je bedrijfslogo of een duidelijke reclameboodschap op het bedrijfspand of in het kantoor? Wij regelen het! Onze kwaliteitsmaterialen zijn na vele jaren nog eenvoudig door ons te verwijderen zonder dat er sporen achter blijven. Je kunt ook kiezen voor acrylox gevelreclame: kunststof contour gefreesde letters van een gekleurde kunststof. Wij bieden gefreesde letters uit diverse materialen. Lichtreclame? Deze kunnen direct of indirect verlicht worden. Maar ook lichtbakken, doosletters en zuilen in iedere vorm of maat. Met TL-, LED- of neonverlichting. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Reclamebord voor Hanze Park

Reclameborden & frames

Om je doelgroep te bereiken vereist dit soms een aanpak met een grote uiting. Ons assortiment is zeer breed. Wij bieden gevelframes, quicksigns, reclame- en bouwborden, billboards, spandoeken etc. Als er een object is waar groots op gepresenteerd kan worden, dan voorzien wij het graag van een pakkende uiting. Ook op locatie!

Tevens is grootformaat drukwerk uitstekend geschikt voor binnen reclame of ter decoratie. Peesdoeken hebben daarnaast ook een functionele toevoeging, ze worden namelijk regelmatig gebruikt als sfeervolle geluidsdemping op kantoren.

Belettering & stickers

Met belettering & stickers geef je een blijk van klantvriendelijkheid en dit heeft ook baat bij goed gegenereerde traffic. Het middel heeft meerdere functies: informatie/oriëntatie, verwijzing, identificatie en veiligheid. Je kunt informatie bieden ter oriëntatie in een onbekende ruimte, kantoor en/of openbaar gebouw. Je maakt de bezoeker of klant kenbaar waar zij zich bevinden. Verwijzing heeft als functie om je klant of bezoeker te verwijzen naar de juiste locatie of richting. Identificatie dient voor het herkenbaar maken van ruimtes, kamers, auditorium, toiletten en andere losse ruimtes waar identificatie wenselijk is. Je biedt veiligheid door met gebodsborden bij in- en uitgangen kenbaar te maken wat wel en niet is toegestaan.

Het geheel van verwijzingen moet logisch, helder en plezierig zijn, in de stijl van je bedrijf. Vraag het ons en we ontwerpen, realiseren en monteren. Wij bieden bewegwijzering die past binnen uw huisstijl, in diverse groottes, indoor en outdoor. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Vragen?

Heb je vragen over signing of benieuwd wat signing voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Benny.

Benny

CASES

Cases waar signing een belangrijke rol had.

SAMEN SPARREN?

Wij dagen je graag uit! Neem contact op voor een goed gesprek.