Effectieve reclame start met een plan

Wat is een reis zonder eindbestemming? Wat is een auto zonder stuur? En wat is een reclame zonder doel?

Losse reclameproducten maken kan in principe iedereen in dit vakgebied. Maar het is belangrijk dat het product ook werkend wordt gemaakt. Dus: Plan de Campagne! Wie wil je bereiken, welke boodschap wil je overbrengen en wat wil je dat de in te zetten reclame oplevert? Zorg dat reclame maken rendeert!

Bedrijfsidentiteit & merk

Waar staat je bedrijf of merk voor? Waarom bestaat het überhaupt? Wat wil je de doelgroep bieden en hoe doe je dat anders dan je concurrenten? Verdieping in markt, product of dienst is essentieel om een sterke identiteit neer te kunnen zetten. Een stevige basis waarop je kan bouwen. Onderscheidend zijn en toch jezelf blijven!

Online strategie

Online zijn vraagt tegenwoordig om meer, het vraagt om een landschap rondom je website. Je doelgroep is online, dag en nacht. Op desktops, tablets maar vooral op smartphones. Je hebt online kanalen nodig die allemaal wijzen naar het midden van je web; de website. Denk bijvoorbeeld aan een blog, social media, Whats-app of chat.

Crossmediale campagnes

Een communicatievraagstuk vereist vaak een aanpak waarin online en offline kanalen worden gecombineerd. Samen met onze communicatie-experts wordt vooraf een heldere strategie bepaald. Zo brengen we een krachtige boodschap over via communicatiemiddelen die op de doelgroep zijn afgestemd en onderling connectie hebben. Een sterke mediamix, voor optimaal rendement uit je reclamebudget.

Contentmarketing

Content is king! Je hebt relevante content nodig om je merk, dienst en product te verkopen aan je klant. Je trekt er klanten mee aan, en verbindt klanten aan je merk. Geen dure marketing maar simpelweg content waar je klant op wacht en welke met perfecte timing op het juiste kanaal bij jouw doelgroep naar voren komt.

Vragen?

Wil je ook een koers bepalen? Neem dan contact op met onze strateeg Benny.

Benny

CASES

Cases waar strategie een belangrijke rol had.

SAMEN SPARREN?

Wij dagen je graag uit! Neem contact op voor een goed gesprek.