Custom Media! Mix van reclame en lef uit de Noordoostpolder.

Als fullservice reclamebureau zitten wij al meer dan 20 jaar in het vak. Eén partij voor alle reclame-uitingen. Makkelijk én effectief. De strategie en huisstijl wordt eenduidig en herkenbaar in alle middelen doorgevoerd. Wij zijn als het ware de ‘communicatieafdeling’ van onze klanten.

Anno 2017 werkt het enthousiaste team van 13 specialisten aan de mooiste projecten op gebied van reclame, online en signing. Daar zijn wij trots op!

Onze missie is om bedrijven (groot of klein) in de schijnwerpers te zetten. We geven ze uitstraling, zetten ze in de markt en begeleiden ze bij het inzetten en uitvoeren van een cross mediale marketing- / communicatiestrategie.

Wij denken mee, dagen uit en stimuleren ze met een andere blik naar hun bedrijf te kijken. Een open, creatieve blik, om op te vallen tussen de concurrenten. En heel belangrijk: we houden het praktisch, geven onze klanten handvatten om mee verder te kunnen.

Oké… Eerlijk is eerlijk, je kan niet overál de beste in zijn! Bepaalde onderdelen van ons vak zijn zo in ontwikkeling dat we hier specialisten voor inzetten. Partners in de nabije omgeving, of eigenlijk collega’s, op wie we kunnen bouwen. De wijze van samenwerken is altijd afhankelijk van de opdracht en de wensen van de klant.

Wij zijn altijd op zoek naar wederzijds partnerschap. Zo worden leveranciers soms klanten, en klanten leveranciers! Samen komen we verder, samen bouwen we aan een mooie toekomst.

HET TEAM

Deze vakidioten maken Custom Media

Michiel Tensen

Michiel Tensen

Grafisch vormgever
Benny van der Kooi

Benny van der Kooi

Strategie & Account
Marieke Kramer

Marieke Kramer

Strategie & Reclame
Jan de Ridder

Jan de Ridder

Signing
Anniek Pit

Anniek Pit

Financiële administratie
Chris

Chris

Personal trainer
1100+ Klanten
7850+ Prints
13+ Reclame specialisten
427+ Logo/huisstijl trajecten
20+ Ervaring
943+ Websites

CASES

SAMEN SPARREN?

Wij dagen je graag uit! Neem contact op voor een goed gesprek.